Wednesday, 30 September 2015

C.O.O.T.I.E.S tapi tak cute





Hallo!

Semua orang ada cerita thriller masing-masing. Yesterday , I’m challenge myself to watch it alone  lepas balik. Har har har har. Basically cooties adalah zombie kanak-kanak. Apa yang menyebabkan saya meronta-ronta hendak tengok kerana, masa tengah layan-layan youtube . Cerita Cooties ini pop up pula sebagai advertising daripada TGV Cinema. So I wondering, bagaimanalah rupanya zombie kanak-kanak.




Jadi sebelum tengok, sempat ler hamba ini melihat sneak peek thriller Cooties  dekat Googles. Baru tahu cerita dia adalah Kategori American Indepdent movie or what I can said : budget movie.  Dan paling tak sangka Pelakon Famous Hobbit kita Elijah Wood ada dan berlakon dalam movie. Ok cerita dia adalah  ayam nugget dekat satu bandar ini tercemar. Dah lah tercemar lepas tu ada virus dan siap dihantar keseluruh daerah.




Ok. Memandangkan daerah tu pembuat ayam nugget, dah sah-sah tempat tu paling banyak hantar bekal. Nak diikutkan cerita, yang terima dulu adalah Tadika. So adalah budak perempuan ni makan. Yang paling gross tu bila budak tu makan, ada bendalir mengalir warna tar meleleh keluar macam cheese daripada nugget. Dia makan-makan…lepas tak beberapa minit jadilah macam muka atas.



Lepas dah kena sorang, menyakit sorang budak ke budak lain. Macam mana? Ha ada kena gigit, ada kena cakar. Yang pelik tu virus tu attack budak-budak yang belum akil baligh je. Budak yang lepas akil baligh tak kena effect. Yang best pula masa pesta budak-budak turn to zombie ni. Cikgu-cikgu tengah rehat.




Cikgu-cikgu kat pantry hampir nak pengsan lepas dorang tengok beberapa cikgu kena makan. Dah sudah. Sekarang zombie budak-budak nak makan cikgu-cikgu dorang





Korang nak tahu cerita ni ke tak ? Pernah tengok cerita zombie? Alah cerita zombie ni spesen je. Sama je. Never ending story sebenarnya. Apa yang saya boleh kata, siapa yang nak tengok cerita yang light-light ( tak payah pakai otak nak fikir deep-deep), sebab cerita ni  tak ada pun mainan perasaan pun. Tapi cerita ini akan bawa kita feeling macam mana cikgu-cikgu ni nak escape daripada anak murid dorang yang dah jadi cooties tapi tak cute tu. Mendebarkan ? tak adalah sangat. Sebab tak terkejut-kejut pun. Ngeri? Tak adalah sangat sebab saya rasa 5% je ngeri dia mungkin dah kena cut-cut. Jadi kita tak nampaklah kepala kena penggal. Usus kena carik-carik. Tak da. Kalau beran beli lah yang beli uncut.

Oh ye…cikgu tu selamat. Tapi kena tengoklah macam dorang lari. Lawak? Ok balance sebab ada lawak yang nasty. Saya rasa pasal kenapa cerita ni tak scary sangat pasal lawak dialogue dia yang over the shadow . Kerutuhan moral? Yup daripada dialogue dia yang suka carut-carut. Biasalah anak murid dah jadi hantu lepas tu nak makan korang don’t expect nak cakap baik-baik.

Rating  overall : 4/5














Monday, 28 September 2015

Mee Tarik Date



Mee Tarik known as local in Malaysia . It make me wondering how it taste ? . Deep down in my gust, I gonna love it. Chinese, western, Japan , Korean…(basically exotic food not from local) were my favorite cuisine.  So one day, I give a tried Mee Tarik Warisan at Kota Damansara branch.


This hand pulled noodles originated from Lanzhou, China. Beside known as Mee Tarik , in Chinese words it called “ Lamien”. Mee Tarik Warisan at Kota Damansara have good quality and taste. All foods are cooked in highest ingredient. You can taste it from it fresh homemade.  



Mee soup with braised Noodlesmungkin Nampak seperti berminyak( dan sedikit menakutkan rupanya). But When you eat it. It’s not oily that you think. I think they using vegetable oil  and maybe the fat come from meat. I impressed  by both quality  , noodles and soup. So much I finised every drop of it. Cuma satu je, as tekak melayu kita rasa tak pedas. You can order cili padi potong from their staff. The flavor totally spot on and you can taste the authenticity  of braised meat in every sip of the robust meat stock.  The noodle’s texture  chewy and I like it. (RM8.00 withou GST)






Rice with fried mushroom and beef -  A great Chinese food, because beef + mushroom is great combination together. But some review I read have bad comment (most from Malay). For me? I don’t have any problem because I been grown up with Chinese food  (of course yang halal punya ma… I need to explain well cause someone out here think might think aku lahap semua benda) .We can taste marinade combination flavor such as soy sauce and oyster sauce. (RM8.80 excluded GST)






Toothpick lamb – last one….the killer gems from Mee Tarik Warisan. Toothpick lamb. It’s also one of the restaurant most popular dishes and little bit expensive with price RM24 for one plate ( without GST).


Basically , I’m very satisfied with food and service. Price dia pun not bad. Majority affordable price except lauk-lauk goreng dia might be expensive. Rice, combination rice dan noodles dia memang murah.




Mee Tarik Warisan ( Kota Damansara) – Kedai lama Ice Room ( The Strand Mall as landmark)
27-G & 27-1, Jalan PJU 5/20E, Pusat Perdagangan Kota Damansara, The Strand, Petaling Jaya, Kota Damansara, Kota Damansara, 47810







Tuesday, 22 September 2015

Sky Walk on The Roof















This is throwback entry ,  I went to One City Mall located in Subang Jaya. It was my first time visiting One City Mall. Even , I'm not the  architect , I love glass building . Like The Cullen's house in the Twilight movie.  Glass building always mesmerizing the view and for me glass building is unique architecture.

The best thing about One City is the roof. I challenge myself of heights. Rasa macam nak pengsan pula bila diri kat tengah-tengah tu. I need to go the the middle to see through the glass to the ground floor ten stores down.





















The Skywalk have good view of sunset. You can see sunset from skypark and on the top of skypark.Lovely place to take picture and hang out with friends on windy evening.








She is bad.....


I'm used to be work in customer services line. I gained my experiences a lot in this field and thanks to (ex bosses) kak pam, kak aby , Thiaygu and my fellow friends for this precious experience that I can't trade with money. Recently , I accompany my partner to P1 to change  a new modem. This is because , the existing one is faulty and she is paying for nothing.

So at Saturday 19/05/2015 evening :

Kami : Excuse me, this modem is faulty . We want to change new one ( because still under warranty)
CS      : ok. ( ambil sambil merodok-rodok modem)

After a few minutes  modem in operation theater….

CS : Rosaklah kena ganti baru…

Aku : (eh bukan ni kaunter kau ke ke pehal kau tanya aku balik)

Kami : yelah sebab tu kami datang sini nak tukar modem

CS: oowww… habis

Kami : aaa? Apa habis?

CS : Model ni Habis. Pergi tempat lain

Kami : *krik krik krik krik*…..(customer baik bertukar menjadi irate)

Kami:_)@*I@+)*(#()$U*($*$_+$_$E*IEEI#(*@((+@*EJE)#*($*$#)()#()###()(#)#$()#()#)#!*_+@*@(#&#*#&#(_##*(_+#*(_#*(##)#()#()##()_#(#_)#()@*!@&*!@&*
(Blacklist language)

CS: Tak ni salah P1.

Aku : Tak boleh ke telefon cawangan lain

CS : Entah tak tahu, pergilah cawangan lain.


This is very bad service man! Gosh…pathetic and lousy service from P1 macam mana boleh survive in this industry ? P1 frontliner at Wangsa Walk Mall…sorry to said this you lack of soft skills and very lazy lazy and stuck up staff. No wonder you not dress properly (formally) and untidy . Not proper language to tackle customer back. That will describe little bit 2% about your attitude…..(sikap tidak apa….bias… and very lazy)  Jangan harap nak naik pangkat kalau attitude macam tu.

Here some skills to tackle your customer :

1.Never….and ever used negative words(we’re not perfect as human being but reduce it). It present yourself especially to management level.
Contoh : Kalau modem rosak...janganlah simply cakap “aah rosak” tak Nampak professional lah.

You can said “ Saya minta maaf memang ada ganguaan dan sedikit masalah( actual perkataan masalah pun consider negative words tapi lagi proper daripada rosak kan?) tidak mengapa…saya akan cuba bantu”

2. Extra mile afford …some customer will notice it. I’ve been notice it- attitude staff P1 hanya sekadar memberi alasan.  What she can do is give courtesy call to other store to check store. Little convince words can reduce customer dissatisfaction

Contoh : “Don’t’ worry, I can try by check another outlet (kalau takde telefon pun you can said via email….tipulah kalau company tak kasi internal email)

Don’t’ worry, I can check and will follow up you later….


Or

Can I have you contact number? I will update once stock arrive?


Kan lagi manis ayat dia dan proper? So customer tak mengamuk macam orang gila. Believe me , based on my experience one of you strategic is by taking customer number adalah senjata paling killer untuk tutup mulut customer yang tidak puas hati.  This is show you taking care them and take responsibility . Tapi jangan bila kau dah ambil telefon dia kau tak follow up nyah… silap tu. Dan juga untuk mengelakan daripada dia ambil telefon kita dan mengarut buat aduan dekat deparment sepatutnya. Silap bulan dapat dekat CEO? Kau rasa senang kau nak naik pangkat lepas tu?


Betul tak?

Again P1 staff or should I called customer service P1 at Wangsa Walk totally suck and need to improve their soft skill when handling customer.
Either else it will give bad reputation  to P1 name



p/s : Bukan susah pun kerja CS ni, tough one how to be “hati kering”. Sebab CS kerja dia tak payah bawa balik rumah. Habis hari tu habis hari tu except follow up issue. Kerja pun duduk je. Tak macam aku ni kena panjat, kena naik turun tangga. Kena check ni….Is easy…. What you need only soft skills…*siapa ada soft skills ni selalunya boleh saiko orang*


Monday, 14 September 2015

Wahai hati.....jom bawa diri

I've toxic life . So I decided to check- in alone by myself far away from people that known me. Like I said previous journal, sakit wei macam tikam jantung dengan pen. I think this good way to treat myself.
By be alone. 

I'm enjoyed myself with humble hotel that I stay for one night. Try to collect my broken pieces, one by one. Life is unfair with good way .Maybe there have some stories behind off it. I realise this circle friend don't need me. I recap every stories that I heard from their mouth and compare each others. Banyak betul bercanggah. 

Seorang cakap suruh blah
Seorang cerita macam ni
Seorang kata dah wujud lama dah
Seorang kata dah tau lama

Even now , I still attached with one of them. I never could not trust her. My island honesty is completely ruins by the one I love and I trust most. Sambil baca buku cerita dan lepak dekat hotel yang bukan 5 star. Yelah, you guys can said anything about me. Compare to my achievements, I much better than them. Things I never reveal and stay humble as I can. Sebab aku perasan, kalau kita proud sangat dengan kita ada.....kita akan lupa asal-usul kita. Lupa diri.



At evening.... I decided to enjoyed my food hunter by myself and feel peaceful. Lamb ribs dia memang terbaik at one of this bazzar. cuci mata and again watching movie alone layan cerita best. That's happy moment  masa time single aku buat.I'm wearing jade stone necklace and realize this stone able to heal my negative feeling. 

This precious jade stone I got it from bff during university. As I know everytime I wear it, it help me to heal my emotinal. Don't worry is not 'tangkal'. It gift jewelry from my friend. I believe in metaphysics  in islam ways.....bawa diri... Helps me a lots to think. Xo konah


Oh lupa nak bagitau ...hari tu aku masuk news...tu je


Resipi Roti Telur Goyang

Inpirasi berdasarkan telur goyang yang sememang terkenal di Ipoh. Entah ada beberapi kali saya telah menjejaki di Ipoh....malangnya nasib tidak selalunya menyebelahi aku untuk rasa roti telur goyang orginal made from Ipoh.

Orang kata kalau nak best atau kick...atau mmmmpppmm (macam iklan teh lipton tu)  kena makan dekat tempat dia terkenal . Ibarat coconut shake klebang Melaka...kalau ada cawangan di KL orang masih lagi tergila-gila berpusu pergi jalan pantai Klebang yang jammed tu. yakini mutu dia bila dah terkenal dah out.


Oh ya kalau di Kelantan pula Roti telur goyang ni turut popular dengan nama Roti titab. Di mana setiap penjuru Roti akan ada kaya. Yeaah itu beza yang Ipoh dengan kelantan.



Step one... Panaskan air di dalam periuk yang telah dimasuki satu sudu kecil cuka putih dan garam secukup rasa dengan api yang besar. Sukatan air itu penting pasti boleh tengelam kan telur yang dipecah nanti akan melekat pada dasar.






Step two....tips kalau nak telur cantik, pakai telur ayam kampung. Tips kedua pecahkan telur dalam cawan.

Bila air sudah mendidih, letak telur di air yang mendidih dengan letakan cawan yang ada telur dengan tengelam kan cawan tu sedikit dengan air tadi. Air yang mendidih tadi dengan api yang besar akan membentuk telur tu seperti dibungkus. Pastikan telur tak melekat pada dasar periuk dengan gunakan senduk untuk periksa bawah telur. Ambil air daripada air mendidih tu sikit pakai senduk dengan tuang atas telur tu itu masakan telur tu dan putih telur akan jelas kelihatan menunjukan telur sudah boleh diangkat pastikan dia tak beberapa pejal sangat atau lembik sangat just nice.


Step last....angkat telur dengan mengunakan senduk yang boleh tos air. Biarkan air habis menitis, dan letak atas tisu dapur untuk serap air berlebihan. Lepas tu boleh hidangkan telur bersama roti mengikut kreatif masing- masing. Ada yang nak letak roti bakar kaya, ada nak letak roti bakar dengan mentega, kalau rajin you can do extra mile dengan buat egg benedict. Selamat mencuba.



Saturday, 12 September 2015

Tikam Jantung Dengan Pen






I thought it only happen during “zaman persekolahan ( sekolah + university)”. When we trust someone fully with our heart like people trust us. But it turn around to others different stories. Been betrayed, gossiped dan nama dijaja.It broken me to pieces. The best part when our name been gossiped and spread around. I need to protect myself by built up firewall surround me.

Better than ever.
I’m not contacted with anyone
Less people, less drama.


Sakit kot kena betrayed. What I’m doing wrong? Is that my fault working so hard for future. Yelah walaupun Nampak macam tak mendatangkan hasil? Or because I try to protect someone that I loved from bad witches(or should I called them bitch?). 2-3 month I struggling with my brutal feeling. I can feel that someone ever there smile and claps  hands by watching me suffer deeper. * its human nature*Because of this penangan tikam jantung dengan pen :

1. I Isolated myself from my own circle friends
2. I shutdown my blog for a few months
3. Struggle and digging to find answer with others but end up kena betrayed  ( Sebab I wondering… what kind stupid biggest mistake I made?)
4. Lose a few pounds dengan cara tak sihat.
5. Been admitted to hospital for 5 days (stress kot sampai sakit-sakit and no one ever care except my parents )
6. Permanently shut down my social media, said good bye to my facebook and Instagram ( mungkin kot)


Someone or everyone out there, congratulations!!!! akhirnya I become defect item that cannot been repaired.  But is occay. That’s  life. I been trained this kind of mess since university. Aku je bodoh yang tak buat lesson learned :

1. Trust no one
2. No one boleh accept kesusahan kita macam mana kita accept kesusahan orang tu ( except our parents)
3. Jangan cerita masalah dekat orang lain sebab banyak yang suka ambil *kesempatan
4. Masalah kau, masalah kau tak ada orang nak kisah pun.
5. Jangan tunjuk kelebihan kita atau berkongsi resipi Berjaya kita sebab kita tak tahu pun siapa musuh kita . Mungkin kawan kita tu berkawan dengan musuh kita
Mungkin orang kita duduk satu bumbung tu adalah gunting lipatan kita sendiri.



But I’m glad when this obstacles knock down me. Last I been betrayed brutally 12 years ago. Mungkin masa tu adalah peringatan bekalan ilmu hidup untuk perjalanan hidup 20-an. When happen this time, I know what is my weakness : Trust people easily.  Time by time I learned slowly from my mistake. Hasilnya dekat pejabat, my work become efficiently because you don’t trust anyone. Sebab semua kerja kita akan buat dengan penuh berhati-hati and not easily trust berita kalau HR tak letak pekeliling lagi. I don’t gossiped around. Tak best pun. Kita pun kepochi nak ambil tahu but then end the end orang yang terkena gossip tu kita sendiri tak akan baik. Pasal apa? Pasal kita dah judge orang tu no good influence.


Next… I do to heal myself :

1.  Be myself, I built up high wall to people since lots of judgments I heard from them. I just said hi and bye.
2. Loving myself more :Doing make over , taking care my appearance  from head to toe ( I believe when you good inside you will good outside)
3. Educate myself . I read more books recently  and I feel more calm
4. I trust birth stone can help my emotional stability so far jade stone the best to low down my emotional and absorb lot of positive vibrate.
5. I don’t trust people words easily anymore.

Apa-apa pun I keep my words in my heart, yang buruk datang daripada diri sendiri . Yang baik datang daripada-Nya.









Friday, 11 September 2015

Signature Cafearo, Shamelin



Everyone will wondering is that have “makan sedap” at area Shamelin or near that area. If you’re walked in 1 Shamelin Plaza you only realize this mall may look alike ghost town.  Sunyi ,sepi… krik krik krik krik bunyi cengkerik. However ,it is pretty enough for this local area and fine for me too. Since this place is the nearest mall with my office.



Plaza 1 Shamelin have basic top that the local need example TGV, Badminton court, superb food example Subway,  Uncle bob , Old town and  a few numbers.  One of the gem stone for Plaza 1 Shamelin is  Signature Cafearo.



I’ve been tried it by myself here for three times. My sincere comment after GST has been implemented in Malaysia on 1st April 2015 ago. The price of the food might be little bit expensive. But before that…it was ok-ok for me. Talking about quality of food- good dan sedap. Oh ye….. 5 star presentation . After new price implement , harga tidak tak standing dengan portion makanan



I started my appetizer with sweet  delight kek lapis. One tiny bit ini dikenakan bayaran sebanyak RM1. Oklah fefeeling rasa comel. Unfortunately, the “ kek lapis” dry and not moist. Oklah untuk harga RM1



Than my main course  was Baby Tomato Seafood soup serve with toast bread. Specialty in here when they using baby tomato as soup – baby tomato adds extra sweetness  and flavor to this soup. You can predict it is tomato soup if you don’t like tomato. The soup thick and I hope they may add little bit spicy in this soup. Perhaps they should have chili flake in future just in case customer want to add on some spicy by themselves. Price ? lupa maybe around RM13++ or RM15






My drinks Apple plum ( epal kedodong asam boi la)…. was awesome .harga lupa…maybe around RM10++


This is mini pavlova….. RM3 je…aahahah the only thing I remember the price sebab saya suka pavlova. Pavlova become one of my favorite comfort food recently.
Before this I did try their pasta…delicious and well recommended if you want to come here , below is the address :


Signature Cafearo
C-G-03A Ground Floor 1 Shamelin Shopping mall (satu aras oldtown tepi corner…cari farmasi as your landmark)
No.100 Jalan 4/91 Taman Shamelin Perkasa
56100 Kuala Lumpur

Operation hour between 10 am – 10 pm



Till then xo ash/konah

Tuesday, 8 September 2015

Movie Date : Inside Out




Hello there?

Minggu ni minggu date bersama movie sebab bulan depan base on my observation tak banyak cerita best. Tak tahulah jikakalau ada movie yang jump out dan potong line. Base on my partner recommendation  untuk tonton cerita terbaru animasi “Inside Out”. Bila tengok cerita ni totally base on my experiences. Rasanya kalau budak kecil atau budak-budak yang tidak pernah mengalami masalah atau jiwa kacau tidak akan dapat memahami cerita ini completely.



Dalam  minda kita telah di “control” oleh (daripada kiri) – Anger, disgust , joy, fear and sadness . Macam gambar yang digambarkan diatas. Macam pelik pula kalau nak translate nama dorang dalam Bahasa melayu. Emotional-emotional ini tinggal di dalam tempat yang dipanggil headquarters  . Dan mengawal emosi kita. Contoh kalau kita sentiasa happy maksudny joy yang mengawal emosi,memory dan action kita. Sebab tu memory adalah sangat penting untuk mewujudkan suasana.







Daripada emotional inilah akan membentuk personality kita. Dalam cerita ni kita akan dapat minda personality kanak-kanak bermula daripada : Family island, Honesty Island , Hockey Island, Friendship Island dan Goofball Island. So jika island-island ni musnah – maksudnya kita tidak aka nada foundation tu dalam hidup kita.

I get it this story easily contohnya bila orang kita saying curang. Dan memilih jalan untuk terus curang. Personaliti pulau-pulau ini akan hancur di dalam kita.  Kita tak akan trust orang sekeliling kita mahupun kawan-kawan kita sendiri. Dan trust tu akan hilang sebab Honesty Island tu dah hilang. Ahahahaha kartun tu menerangkan segala-galanya. So untuk survive dan keep going memory indah adalah penting untuk panduan kita. This is what from my perspective point of view. If you want deep think punya movie I will recommend you to watch this. Selalunya deep think punya cerita tak pernah ada dalam cerita kartun. I believe this is first one.


Xo konah/ash








Hairstyle under hijab



I wondering and searching any discussion or blog regards to this topic . Before this I have medium length hair and after wearing hijab within one year, my hair growing faster. Within a year, from shoulder my hair level currently already passed my chest. Magnificent, in my first thought since my hair not easy to grow. Thinking of chopped my hair? Nehh.....sayang pula =( . The things is , when I have pony tail it will be like this :






So I decided to learn how to make simple braid under my daily hijab and look like this under my hijab. I will  make sure that I’m not tie my hair tight and look like this :




Sincerely , why did I concerned about hairstyle ? Even I wear hijab and my hair is invisible but it doesn't  mean that I should not take a good care on them. Recently I have battle with dandruff and it feel not so good.  “ Gatal tahan cipan”  you know…  garu kepala macam ada kutu( can you imagine myself macam beruk tergaru-garu sebab kegatalan) and It became worst when my scalp scratched. So what I do?  to combat my dandruff with tight budget by :




1.Doing scalp treatment at home (you can purchase hair treatment at Magic boo with reasonable price ) and follow the instruction . I get idea to steam your hair without using  steam you can read from this blog (link)


2. using hair dry with minimum heat to dry my hear. I believe in my case – dandruff happen cause when my hair still wet I’m wearing hijab. Sebab tu rambut terkempam dan bau pun baeng… - not good

3. Then I’m using hair vitamin and smear to my hair. For me this step cost me a lot and I will do that once a week. Satu papan tu ada sepuluh biji. Oklah?

4. Then when my hair is completely dry and when I want to wear hijab. I will style my hair  by braid them as simple as I can so when I take off my hijab my hair will not messy.

5. Once a month  I will trimmed my hair by myself to prevent end split. Banyak tutorial video kat sana. For newbies, I will not recommended if you have medium hair.



Here some suggestion of braid style :

















Tuesday, 1 September 2015

Dr M chocholate chili cupcake and Soda Siti Hasmah, cuppacakes® by +wondermilk

Humble Merdeka Day Celebration 

I've celebrate Merdeka day with humble in late evening at +wondermilk, Uptown Damansara. When I reach at counter, Friendly and bubbling talk-active +wondermilk's worker promote their Merdeka promo.My eyes nailed on their special menu :Dr M chocholate chili cupcake and Soda Siti Hasmah.


Tadaaa ....


Saya sayang Doktor Mahathir and I decided to purchase this quirky menu. Dr. M Choc Chili cupcake slightly bigger compare to normal cupcake +wondermilk. Chili in cupcake ? It might sound odd . However the combination of chili and chocolate are surprisingly  taste combination. weird...but delicious.

First bite, I can't taste the chili, so saya mungkin terfikir : its just a name since We had know that Dr.M voice pretty powerful. Maybe the chocolate has overpowered the chili...then...after a few bite... BAM!!!!!!the heat hit me with explosion of flavour ahhaahah. And it good pairing with Soda Siti Hasmah. So Cute....(lovely couple)
1 set Merdeka special promo cost me RM15




I did tried another flavour of cupcake Better butterscotch, blueberry cheese and Encik onde-onde Once piece of cupcake +wondermilk will cost you RM4.50


Did you ever-ever try +wondermilk Chorus? Very recommended they have variety flavour and I pick up Churros Gula Melaka with Pecan. Sedapnya....


Address :
Wondermilk 
39 &41, Jalan SS21/1A
Damansara Utama 47400 Petaling Jaya